Veilig rijden met de camper

Door de coronamaatregelen heeft Arie-Piet Noordegraaf al anderhalf jaar niet de cursussen rond ‘camperen’ kunnen geven op de manier die hij gewend is. ,,Gelukkig kijk ik liever naar morgen dan naar gisteren. Alhoewel het wel lastig is dat niemand momenteel precies weet wat morgen brengt.”

Buiten zijn bedrijf Camperintro om, is hij ook vraagbaak voor werkelijk álles wat met camperen te maken heeft. En dat gaat gelukkig altijd door. 

Antwoorden 

Als het om de veiligheid van een camper gaat, heeft Arie-Piet veel antwoorden direct paraat. ,,Niet alle uiteraard, maar ik weet precies waar ik naar ontbrekende antwoorden moet zoeken. Zo leer ik zelf ook iedere dag nog. En ‘nee’ is ook een antwoord”, lacht de voormalig eigenaar van een transportbedrijf.  

Nu leert hij mensen hoe ze veilig kunnen rijden met een camper. En dat heeft effect. ,,Het is aangetoond dat mensen na het volgen van de cursus veel minder schade rijden. Vooral die kleine aanrijdinkjes tijdens het (in)parkeren kosten onnodig veel geld.” Door heel Nederland leert hij bestuurders hoe bijvoorbeeld banden, het rijbewijs en gewichten de veiligheid kunnen vergroten. 

Arie-Piet geeft dagelijks twee presentaties 'Veilig rijden met de camper' tijdens Camper Caravan Wereld. Daarbij gaat hij in op allerlei aspecten rondom veiligheid. Hij is bovendien hele dagen aanwezig op de beurs voor het beantwoorden van alle mogelijke vragen rondom veiligheid. www.camperintro.nl 

 

Heb je een vraag?

Wij vernemen graag je vragen of opmerkingen. 
CONTACT

Adres

Expo Assen
De Haar 11
9405 TE Assen

Openingstijden

Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: 10.00 - 17.00 uur

Partners van 
Camper Caravan Wereld: