Programma

Camper Caravan Wereld gaat nóg groter. Van 7.500 vierkante meter in 2018, gaan we naar ruim 15.000 vierkante meter in 2019! Het randprogramma staat daarom ook bol de van de kampeeractiviteiten:

BiosCamp

Dit jaar debuteren wij de BiosCamp. De BiosCamp is toegankelijk voor iedereen en informeert geïnteresseerden door middel van korte video’s over campers, caravans en kamperen. Zo geven de films een overzicht van o.a. kampeertrends, de mooiste routes, verzekeringen en slimme handigheidjes die het kamperen een stuk aangenamer maken. De video’s worden beschikbaar gesteld door NKC en Campingtrend.

Dit is een doorlopend programma, gedurende het hele evenement.

CCW mini-camping Thyencamp

Voor de echte kampeer-die-hards is er een primeur: de CCW mini-camping Thyencamp. Camper Caravan Wereld biedt in samenwerking met Natuurkampeerterrein Thyencamp een kampeerarrangement aan! De mini-camping is te vinden op slechts 4 kilometer afstand van de beurshal, waardoor je optimaal kunt genieten van Camper Caravan Wereld én al het moois wat Assen en omstreken te bieden heeft. 

Naam: CCW mini-camping Thyencamp
Kampeerarrangement: Overnachting met eigen camper of caravan én toegang tot Camper Caravan Wereld 2019
Data: 13 september 2019 - 15 september 2019*
Kosten: €5,- voor standplaats + €5,- per persoon, per nacht
Voorbeeld: kom je met twee personen, dan betaal je €15,- per nacht

Dit is inclusief:
- 1 entreekaart per persoon voor Camper Caravan Wereld 2019
- toeristenbelasting
- gebruik van douches
- gebruik van WiFi
- gebruik van stroom (6 ampère per plaats)

Maar let wel: VOL=VOL

RESERVEREN?
Wil je graag gebruik maken van dit arrangement? Reserveren kan rechtstreeks bij Natuurkampeerterrein Thyencamp! Dit kan uitsluitend door een mailtje te sturen naar reserveringen@thyencamp.nl of telefonisch te reserveren via +31(0)613949774.

Vermeld daarbij:
- als onderwerp van de mail: CCW kampeerarrangement
- je volledige naam
- adres
- postcode
- aankomst en vertrekdata
- aantal personen
- of je met een caravan of camper komt

Natuurkampeerterrein Thyencamp is een prachtig milieuvriendelijk natuurkampeerterrein. Het adres is Laaghalerveen 23, in Hooghalen. Bezoek voor meer informatie over de camping www.thyencamp.nl.

VrouwRijdtCamper proefles

Camper Caravan Wereld biedt graag alle vrouwen de mogelijkheid om zich comfortabel te voelen achter het stuur van hun eigen camper. Tineke de Ruijter is rij-instructrice en geeft les aan vrouwelijke camperaars vanuit haar eigen bedrijf 'VrouwRijdtCamper'.

Tijdens Camper Caravan Wereld helpt Tineke vrouwen zich vertrouwd te voelen met het besturen van een camper door een camperproefles aan te bieden. De proefles is een kennismaking; een soort drempelles om de eerste koudwatervrees voor het camperrijden weg te nemen. Matthieu van Asselt, van Benica Campers BV, stelt een camper beschikbaar voor de proefles.

Geïnteresseerde vrouwen kunnen Tineke laten weten dat ze graag gebruik maken van een camperproefles tijdens Camper Caravan Wereld via tineke@vrouwrijdtcamper.nl. Stuur je naam, telefoonnummer, e-mailadres én de dag dat je gebruik zou willen maken van de proefles (13, 14 of 15 september). De les duurt circa 30 minuten.

Het inschrijven per mail sluit op donderdag 12 september om 18:00. Twijfel je nog? Tijdens Camper Caravan Wereld kan je je ook opgeven bij de stand van VrouwRijdtCamper (vol = vol).

Dit is een doorlopend programma, gedurende het hele evenement.

Behendigheidsparcours

Transport Scholingscentrum b.v. organiseert tijdens Caravan Camper Wereld een heus behendigheidsparcours. Bezoekers kunnen op speelse wijze met eigen camper een parcours rijden, waarbij er diverse hindernissen genomen moeten worden. Denk hierbij aan slalommen, achteruit rijden, inparkeren of op blokken rijden. Voor de beste coureur is er een prijs: een rijvaardigheidstraining ‘Rijden in de bergen in Winterberg Duitsland’.

Interesse om mee te doen? Ga naar www.ts-bv.nl/inschrijven en schrijf je in!

Dit is een doorlopend programma, gedurende het hele evenement.

Fietsparcours

Camper Caravan Wereld biedt naast een fantastisch aanbod van campers en caravans ook aanverwante producten, zoals elektronische (vouw)fietsen. Om erachter te komen welk model het beste bij jou past, wordt er een echt fietsparcours aangelegd op de beursvloer. Hier kun je fietsen van Ebike20, Lacros en Stella uitproberen en testen.

Dit is een doorlopend programma, gedurende het hele evenement.

Camperinbouwadvies door VAN-Jorn

Blijkt het vinden van een camper die perfect bij je past moeilijk? Zijn de bestaande indelingen en designs niet naar je smaak? Of is je huidige camper niet meer geheel naar wens? Het bouwen van een camper op maat biedt uitkomst. Of je nu zoekt naar een minicamper met basic inbouw of juist een camper met volledige badkamer en luxe keuken. De keuzevrijheid is enorm en er zijn mogelijkheden voor ieder budget.

Ben je benieuwd hoe je droomcamper vormgegeven kan worden? Kom dan op Camper Caravan Wereld langs bij de stand van VAN-Jorn camperbouw op maat voor inspiratie en vrijblijvend advies. Neem alvast een kijkje op: www.vanjorn.com

Dit is een doorlopend programma, gedurende het hele evenement.

Heeft u een vraag?

Wij vernemen graag uw vragen of opmerkingen. 
CONTACT

Adres

Expo Assen
De Haar 11
9405 TE Assen

Openingstijden

Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: 10.00 - 17.00 uur

Partners

Partners van 
Camper Caravan Wereld: