Noord Caravans is aanwezig op Camper Caravan Wereld.

Het in 2016 opgerichte Noord Caravans is ingehaakt voor de tweede editie van Camper Caravan Wereld. Ondanks haar relatief korte bestaan heeft Noord Caravans de laatste jaren een serieuze groei doorgemaakt in de budgetselectie. Inmiddels heeft Noord Caravans standaard 35 scherp geprijsde toercaravans op voorraad en kan iedereen die op vakantie wil slagen bij Noord Caravans in Scheemda. Het bedrijf is veelal gespecialiseerd in de verkoop en inkoop van tweedehands caravans tegen bodemprijzen.

Verkoop
Van belang voor Noord Caravan is de betaalbaarheid en de kwaliteit van de caravans. Door het aanbieden van caravans tussen de 1.000 en 10.000 euro (vaak compleet met voortent!) is er voor elke portemonnee wel een deal te maken. Het klantenbestand van Noord Caravans is om deze reden zowel lokaal uit de regio, als regionaal uit heel Nederland. Veel mensen willen wel een stuk rijden om deze scherpe prijzen mee te pakken.

Inkoop
Naast de verkoop heeft Noord Caravan ook een inkoop afdeling. Wanneer u een caravan verkocht wilt hebben kunt u altijd vrijblijvend het aanvraagformulier op de website www.noordcaravans.nl/inkoop invullen. U krijgt dan binnen 48 uur een bod, zonder dat daar enige verplichtingen mee gemoeid zijn.

Verhuur
Noord Caravans biedt klanten ook de mogelijkheid om een caravan te huren. Bijvoorbeeld wanneer er geen budget is om zelf een caravan aan te schaffen of wanneer men nog niet zeker weet of men de caravan wil kopen.

Kortom, Noord Caravans staat voor transparantie en kwaliteit, voor een betaalbare prijs. We nodigen u daarom ook met veel plezier uit om ons tijdens Camper Caravan Wereld op te zoeken. U kunt dan een deel van ons aanbod bekijken en vrijblijvend informeren naar alle (andere) mogelijkheden.

Heb je een vraag?

Wij vernemen graag je vragen of opmerkingen. 
CONTACT

Adres

Expo Assen
De Haar 11
9405 TE Assen

Openingstijden

Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: 10.00 - 17.00 uur

Partners

Partners van 
Camper Caravan Wereld: