Bezoekinformatie

Ticketing en kassa

Hoeveel kosten kaarten?

Ticket: €8 online en €9 aan de kassa (Dit is alleen mogelijk als de maximaal vastgestelde capaciteit per blok dit toelaat. Het is daarom sterk aan te raden om vooraf een ticket aan te schaffen via de webshop).

Eerste Uurtje-tickets: €10 (alleen online beschikbaar en alleen voor vrijdag 17 september 09:00).

Kinderen tot 12 jaar: gratis. Voor kinderen is (online) reserveren niet noodzakelijk.

Wat zijn Eerste Uurtje-tickets?

Eerste Uurtje-tickets zijn beperkt beschikbaar en bieden je vervroegde toegang tot het evenement op vrijdag 17 september. Voordat de deuren open gaan voor het grote publiek, krijg jij de kans om in alle rust rond te kijken en om als één van de eersten te profiteren van de beste deals. Bovendien trakteren wij je op een lekker gebakje en koffie.

Waarom moet ik een aankomsttijd reserveren?

Voor een bezoek is het reserveren van een starttijd noodzakelijk. Dit geldt voor iedereen, ook voor bezoekers met een relatie- of vrijkaart. Eenmaal binnen mag je zolang blijven als je wilt. We doen dit zodat er een limiet gesteld kan worden op het aantal bezoekers per tijdsblok en hiermee de bezoekersstromen gespreid worden over de dag. Bovendien is de informatie cruciaal voor eventueel bron- en contactonderzoek.

Kan ik op het evenement pinnen en/of contant betalen?

Aan de kassa van het evenement kunnen entreetickets contant betaald worden. Dit heeft zelfs onze voorkeur. Het is niet mogelijk om bij de kassa contant geld bij te pinnen, dus neem vooral wat contant geld mee voor in het geval je niet met de pin kan betalen bij de exposanten.

Bij sommige exposanten kun je dit jaar ook met je telefoon betalen door middel van mobiel betalen of een QR-code.

Adres, parkeren en openingstijden

Waar is het evenement?

Camper Caravan Wereld vindt plaats in de Expo Assen (voormalige TT-Hall).

Het adres is: 
Expo Assen
De Haar 11 
9405 TE Assen.

Hoe kom ik er met mijn voertuig of het openbaar vervoer?

Met je voertuig: Volg de A28 en neem de afslag 31A (Assen Zuid). Na de afslag volg je simpelweg de borden naar het TT Circuit.

Met het OV: Vanaf NS Station Assen neem je stadsbuslijn 1. Deze gaat rechtstreeks naar het TT Circuit. De bushalte ligt aan het Jack Middelburgplein, aan de noordzijde van het circuit. 

Kijk voor de meest actuele reisinformatie op www.9292ov.nl.

Waar kan ik parkeren?

Naast de Expo Assen is er voldoende parkeergelegenheid en je kunt er gratis parkeren met je auto, caravan of camper.

Mag ik ook op het terrein kamperen?

Het is helaas niet toegestaan om op de parkeerplaats te parkeren. In de omgeving zijn er echter genoeg campings om te kamperen.

Wat zijn de openingstijden?

Vrijdag 17 september: 09.00 - 17.00 uur. (Je kan alleen vanaf 09.00 inchecken wanneer je in het bezit bent van een Eerste Uurtje-ticket)
Zaterdag 18 september: 10.00 - 17.00 uur.
Zondag 19 september: 10.00 - 17.00 uur.

Covid-19

Is de beurs toegestaan?

Ja. De overheid heeft een uitzondering op de regels gemaakt voor evenementen in doorstroomlocaties. Evenementen in doorstroomlocaties, zoals onze beurs, zijn toegestaan, omdat publiek zich korte tijd in dezelfde ruimte begeeft en er niet sprake is van vaste zitplaatsen. Zo is het mogelijk om 1 bezoeker per 5m2 (met 1,5 meter afstand) te ontvangen op de locatie.

Is een coronatoegangsbewijs verplicht?

Nee. Wij controleren bij de entree niet op een coronatoegangsbewijs (vaccinatie-, herstel- of testbewijs). Wel vragen we alle bezoekers om een gezondheidscheck uit te voeren.

Wat is de gezondheidscheck?

De gezondheidscheck is een online vragenlijstje op www.campercaravanwereld.nl/gezondheidscheck. Is het antwoord op één van deze vragen ja, dan kun je het evenement niet bezoeken en kom je in aanmerking voor een refund van je ticket(s). 

Is een mondkapje verplicht?

Nee. Een mondkapje is niet verplicht, wel ben je vrij om 'm op te doen, als je dat wil.

Wat zijn de basisregels?

De basisregels voor bezoekers zijn:
– Was je handen
– Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
– Gebruik papieren zakdoekjes
– Schud geen handen
– Was en desinfecteer je handen regelmatig
– Houd tenminste 1,5 meter afstand. Zowel binnen als buiten.

Lees voordat je vertrekt de gezondheidsrichtlijnen goed door.

Wat zijn de maatregelen i.v.m. Covid-19?

Om een veilige afstand te waarborgen, worden bezoekers gespreid toegelaten tot het evenement waarbij Camper Caravan Wereld een vastgestelde maximumcapaciteit hanteert. Hierdoor is het reserveren van een aankomsttijd verplicht. Ook hebben wij veilige en brede looproutes met een gescheiden in- en uitgang en is ons uitgangspunt plusminus 10m2 per bezoeker. 

Op de beurs worden de RIVM-richtlijnen strikt in acht genomen. Mogelijkheden voor hygiëne, brede looppaden en eenrichtingsverkeer, ruime toilet- en terrascapaciteit, en 1,5 meter afstand zijn hierbij leidende principes.

De locatie en de beursvloer

Is de locatie rolstoelvriendelijk?

De hal is goed toegankelijk en begaanbaar met de rolstoel. Op de beurs zijn geen rolstoelen beschikbaar, deze moet je zelf meenemen.  

Mag ik mijn hond meenemen?

Je trouwe viervoeters zijn meer dan welkom, zolang ze maar aangelijnd zijn.

Mag ik in de campers of caravans rondkijken?

Jazeker, het is toegestaan om een kijkje in de camper of caravan te nemen, maar overleg dit eerst met de eigenaar van desbetreffende voertuig. Tijdens de beurs geldt dat er één huishouden per keer in de camper of caravan mag rondkijken. 

Wordt er beeldmateriaal gemaakt?

Op het terrein worden beeld- en geluidsopnames gemaakt. Aanwezigen stemmen in met de openbaarmaking hiervan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De huisfotograaf, de filmspecialist, exposanten en bezoekers: er zijn allerlei mensen die tijdens de beurs foto’s en filmpjes maken. Het kan dus zijn dat je als bezoeker (on)bewust op de foto gezet wordt. Je gaat hiermee akkoord als je de beurs bezoekt. Het foto- en videomateriaal mag door de organisatie en derden vrij gebruikt en gepubliceerd worden. De organisatie kan op geen enkele wijze een vergoeding geven aan de personen die op de foto of film staan. Zie je jezelf staan en ben je niet blij met de foto? Neem dan even contact met ons op.

Wat zijn de huisregels?

* Op en rond het beursterrein ben je verplicht de aanwijzingen te volgen van de organisatie en haar medewerkers;
* De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de producten van haar deelnemers;
* De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of enige vorm van schade aan eigendommen en/of gekochte goederen van de bezoekers;
* Het is verboden te roken in het gebouw;
* Het is verboden voor bezoekers jonger dan 18 jaar alcoholische dranken te kopen, aan te nemen of te nuttigen;
* Op gebieden buiten het beursterrein geldt betreden op eigen risico;
* De organisatie behoudt zich het recht voor om jassen en tassen te controleren;
* Het is verboden op en rond het terrein folders, flyers of andere zaken te verspreiden en/of interviews/ enquêtes af te nemen zonder toestemming van de organisatie;
* In situaties waarin de huisregels niet voorzien, beslist de organisatie.

Heb je een vraag?

Wij vernemen graag je vragen of opmerkingen. 
CONTACT

Adres

Expo Assen
De Haar 11
9405 TE Assen

Openingstijden

Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: 10.00 - 17.00 uur

Partners van 
Camper Caravan Wereld: