Gemakkelijk en snel een fotoboek met Fotofabriek

Bij Fotofabriek kun je met eigen foto’s gemakkelijk en snel een fotoboek maken of fotoalbum ontwerpen, maar ook andere fotoproducten zoals kalenders, agenda's, kaarten, diverse cadeaus en vele verschillende wanddecoraties kun je bij Fotofabriek bestellen.

Fotopartner Fotofabriek

Alle reizen die je maakt met je camper of caravan wil je herinneren! Wat is een mooiere manier dan deze herinneringen vast te leggen in een fotoboek? Als partner van Fotofabriek maken wij dit mogelijk, want Fotofabriek maakt hoge kwaliteit fotoboeken die je zelf kunt ontwerpen. Onderaan dit bericht vind je een leuke verrassing!

Best getest

Al acht jaar op rij is Fotofabriek verkozen tot beste fotoboekenproducent van Nederland en scoren ze hoog op kwaliteit, levertijd en service. Niet voor niets zijn ze in 2020 ook beoordeeld met een dikke 9.

Gemakkelijk en snel

De online tool is gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken op computers, smartphones en tablets. En dus kun je fotoproducten van Fotofabriek eenvoudig en snel in de Online Editor ontwerpen. Kies een product en start met ontwerpen. Voeg foto’s, tekst en sjablonen toe aan het ontwerp en je bent klaar. Tevreden met het eindresultaat? Dan produceert en levert Fotofabriek snel jouw product.

Productie in eigen huis

Alle fotoboeken en andere fotoproducten produceert en verwerkt Fotofabriek zelf in Groningen. Dankzij de productiehal op locatie heeft Fotofabriek overzicht over het gehele productieproces van A tot Z. Heb je een vraag over Fotofabriek, een product of de productie? Dan zit klantenservice van Fotofabriek zeven dagen per week klaar om alle vragen te beantwoorden.

Een fotoboek maken met korting

Maak een fotoboek op A4-formaat met 24 pagina’s en een stevige hardcover omslag. Upload je mooiste vakantiefoto’s via de Online Editor, voeg tekst toe en bestel jouw Fotoboek Hardcover A4 van € 22,99 voor maar € 9,99 met de kortingscode: CAMPERFOTOBOEK2021.

Actievoorwaarden

  • Geldig t/m 31 december 2021
  • www.fotofabriek.nl/campercaravanbeurs
  • Vouchercode: CAMPERFOTOBOEK2021 *
  • Kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast
  • Korting wordt verrekend in de kassa
  • Alleen geldig op geselecteerde producten

* Invullen tijdens stap 3 in de winkelwagen voor de verrekening van de korting.

Fotofabriek is één van de vele deelnemers van Camper Caravan Wereld 2021. Heb jij je tickets al gescoord?

Heb je een vraag?

Wij vernemen graag je vragen of opmerkingen. 
CONTACT

Adres

Expo Assen
De Haar 11
9405 TE Assen

Openingstijden

Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: 10.00 - 17.00 uur

Partners van 
Camper Caravan Wereld: