Ervaar Stella Fietsen op Camper Caravan Wereld

Stella Fietsen, de grootste e-bikespecialist van Nederland, biedt een complete en unieke fietsbeleving voor iedereen. De e-bikefabrikant onderscheidt zich door elektrische fietsen direct te leveren aan de consument. Hierdoor biedt Stella e-bikes aan voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit en de allerbeste service. Op een Stella e-bike kun je onbezorgd genieten met een steuntje in de rug. Waar je ook naartoe gaat, je komt uitgerust aan. Zelf een Stella ervaren? Dat kan op Camper Caravan Wereld!

Stella staat op Camper Caravan Wereld voor je klaar om jou te voorzien van het beste e-bike advies. Hun e-bikespecialisten helpen je bij de keuze voor een elektrische fiets van Stella om zo jouw kampeervakantie compleet te maken. Fietsen met wind tegen door de duinen of een mooie fietsroute naar een bergdorp? Met Stella is het pas echt genieten.

Exclusieve beursacties

Ben je benieuwd naar de elektrische fietsen van Stella en wil je eens een proefrit maken? Je kunt het ideale e-bikeaanbod voor de luxe kampeervakantie uitgebreid testen op het testparcours. En je profiteert ook nog eens van exclusieve beursacties! Benieuwd? Bezoek Stella's stand (15) op Camper Caravan Wereld. 

Lukt het niet om Stella op de beurs te bezoeken? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in één van hun 45 E-bike Testcenters! De koffie staat altijd voor je klaar!

Kijk voor meer informatie over Stella Fietsen op www.stella.nl.

Heb je een vraag?

Wij vernemen graag je vragen of opmerkingen. 
CONTACT

Adres

Expo Assen
De Haar 11
9405 TE Assen

Openingstijden

Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: 10.00 - 17.00 uur

Partners van 
Camper Caravan Wereld: