Exposanten

Bekijk hieronder de lijst met exposanten die hebben deelgenomen aan Camper Caravan Wereld op 18, 19 en 20 september 2020. Klik op de namen om meer over ze te lezen of ga naar hun website voor informatie, het actuele aanbod en meer. Zodra er meer bekend wordt over de volgende editie van Camper Caravan Wereld wordt de lijst met exposanten bijgewerkt.

Campers

Autobedrijf van Tuyl

Autobedrijf Van Tuyl is een familiebedrijf en gespecialiseerd in lichte bedrijfswagens en compacte campers. Ze verkopen, onderhouden en verhuren zowel nieuwe als gebruikte bestelwagens en kampeerauto’s, zoals de Ford Westfalia Nugget en VW Smallander.

www.van-tuyl.nl

Benica Campers

Benica Campers is al 25 jaar officieel dealer van BENIMAR Campers en biedt kwaliteitscampers aan in alle prijsklassen. Je kunt bij Benica terecht voor nieuwe campers, occasions maar ook voor een volledig rolstoelgeschikte camper met o.a. brede deur, lift en aangepaste besturing. Benica richt zich op specifieke wensen van de klant en adviseert in de keuze voor een camper die het beste bij je past! Ook adviseren ze merkonafhankelijk en leveren ze alle merken.

www.benica.com

CampersCaravans.nl

CampersCaravans.nl is de site met het grootste kampeeraanbod van Nederland. Deze zeer gebruiksvriendelijke website met vele mogelijkheden toont het aanbod in campers en caravans van particulieren en bedrijven, zowel nieuw als gebruikt. 24/7 is het mogelijk om kampeeraanbod te vinden op de site. CampersCaravans.nl stuurt gerichte kopers naar u toe. 70% van de bezoekers is 45 jaar en ouder. De gemiddelde looptijd totdat een particuliere camper of caravan verkocht is op CampersCaravans.nl is 46 dagen.

Camper Profi

Daan Theeuwen is al jaren werkzaam in de camperbranche en in 2011 voor zichzelf begonnen. Bij hem kun je terecht voor camperwerkzaamheden, storingen, accessoire opbouw en (ver)bouw van een camper. Vele accessoires zijn bij hem uit voorraad leverbaar. Normaal gesproken vind je Camper Profi in Veendam, maar in het weekend van 18 t/m 20 september ook in de Expo Assen. Daan neemt een primeur mee naar de beurs: Soft-Close schuifdeursloten voor de buscamper. Voor het eerst in Nederland verkrijgbaar.

www.camperprofi.nl

Camper Rent GmbH

Camper Rent GmbH staat sinds 2008 in Borken als aanspreekpartner voor je klaar als het gaat om je camper, caravan of om je vakantie in verhuur van voertuigen van merken zoals LMC, Carado en Malibu. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in de integratie van luifels, fietsenrekken en nog veel meer.

www.camperrent-borken.de

De Roo Campers

De Roo Campers heeft altijd een wisselend aanbod voor je klaar staan. Zij zoeken de campers zorgvuldig uit, in Nederland, maar ook in het buitenland. Alleen het beste is goed genoeg om bij hen op het terrein te staan. Ruim 50 nette gebruikte campers, in diverse soorten, maten en prijsklasses. De Roo is dealer van Adria en Carthago.

www.deroocampers.nl

Dutch Camper Experience

Dutch Camper Experience is gespecialiseerd in de verkoop van compacte buscampers. De Mercedes Marco Polo en de Volkswagen California zijn bekende betrouwbare merken die zij in hun assortiment hebben. Eigenaren Thijs en Helena Derksen hebben het persoonlijke contact met hun klanten hoog in het vaandel staan.

www.dutchcamperexperience.nl

Eurotrek Campers

Eurotrek te Coevorden is al meer dan 20 jaar een begrip voor nieuwe en gebruikte kwaliteitscampers. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte campers hebben zij een werkplaats waar je terecht kan voor onderhoud en reparatie aan auto’s en campers.

www.eurotrek.com

Handelsonderneming PPA

Handelsonderneming PPA uit Nieuwe Pekela in gespecialiseerd in de reparatie en online handel van onder meer personenauto’s, lichte bedrijfsauto’s en tweedehands campers.

Hulst Integraal Campers

Hulst Integraal Campers is een familiebedrijf erkend door de RDW die zich richt op de in- en verkoop van jonge, gebruikte integraal campers, meestal van het merk Hymer. 

www.integraalcampers.nl

Integraalcampers Marknesse

Het doel van Integraalcampers Marknesse is d.m.v. persoonlijke en intensieve begeleiding de klant volledig te ontzorgen tijdens de aankoop van een camper.

Integraalcampers Marknesse beschikt over een ruim aanbod van jong gebruikte HYMER occasions, veelal van eerste eigenaar. De klant profiteert van de zekerheid van uitgebreide garantiemogelijkheden, persoonlijke uitleg en toegang tot de exclusieve 24/7 telefonische helpdesk voor vragen onderweg.

https://integraalcampers-marknesse.nl/

Kroon Campers & Caravans

Kroon Campers & Caravans BV heeft prachtige nieuwe en tweedehands campers voor je droomreis klaarstaan. Altijd een ruime voorraad campers in elke prijsklasse en tegen de scherpste inruilprijzen! 

www.krooncc.nl

Quality Time Campers

Bij Quality Time Campers start je droomvakantie en beleef je vrijheid. Met keuze uit een selectie nieuwe en zeer jonge luxe campers, van alle gemakken voorzien, huur je een camper voor elke gelegenheid. Diverse indelingen, verschillende prijsklassen, 24/7 pechhulp en flexibele verhuurperiodes.

www.qualitytimecampers.nl

Rico Recreatie

Rico Recreatie is al 27 jaar specialist op het gebied van schadeherstel, verkoop, verhuur, inkoop en onderhoud van caravans en campers. Ze zijn dealer van de merken als LMC caravans, Carado en Dethleffs campers.

www.ricorecreatie.nl

Ron Hazenberg Campers

Ron Hazenberg Campers specialiseert zich in campers, schadereparaties, spuit- en poetswerkzaamheden. Behalve het ruime aanbod aan nieuwe en gebruikte voertuigen van verschillende merken, zijn ze dealer van Chausson, Laika en Concorde. 

www.ronhazenberg.nl/camper/

Stam Caravans & Campers

Stam Caravans & Campers is een gerenommeerd adres in Elburg voor caravans, campers en vouwwagens. In de showroom hebben zij nieuwe caravans, vouwwagen en voortenten. Maar ook altijd scherp geprijsde occasions: goedkope campers en caravans mét service en garantie. Voor periodieke keuringen, onderhoud en reparaties kun je vijf dagen in de week terecht in hun werkplaats. En natuurlijk zijn ze er voor extra services zoals inruil, inkoop, verkoopbemiddeling, aankoopkeuringen en hebben ze zelf een kampeershop. Stam is officieel dealer van Smitveld Vouwwagens, Isabella, Brand en Dorema voortenten en luifels.

www.stam-caravans.nl

Swart Campers

Nieuwe en gebruikte occasions, diverse (bus)campers in de verhuur en compleet onderhoud: Swart Campers heeft het allemaal. Ze zijn dealer van merken zoals LMC, Knaus en Weinsberg. 

www.swartcampers.nl

VAN-Jorn

VAN-Jorn is een camperbouwer met passie voor compacte campers en een frisse kijk op de camperindustrie. Van idee tot ideale buscamper: ze ontwikkelen moderne, flexibele en ergonomisch vormgegeven interieurs geheel naar wens van de klant. Het jonge, maar zeker klantgerichte team van VAN-Jorn staat tijdens Camper Caravan Wereld graag voor je klaar.

www.vanjorn.com

Zinger Campers Beilen

Zinger Campers Beilen: dè dealer voor EuraMobil, Karmann, Carthago/Malibu en Forster campers. Zinger Campers biedt je een royale keuze in camperverhuur, nieuwe en gebruikte campers en is er ook voor reparatie, montage van accessoires en schadeherstel. 

www.zingercampers.nl

Onderhoud

Ekowax Cleaning Products

Ekowax Cleaning Products gaat voor de optimale verzorging van o.a. auto, motorfiets, boot, caravan en camper, maar ook voor beglazing, sanitair etc. Zij bieden een complete lijn met verzorgingsmiddelen voor je auto, boot, camper of caravan. 

www.ekowax.nl

JEMAKO Sylvana Veenstra 

Met gebruik van JEMAKO schoonmaakmiddelen poets je jouw caravan  super snel, simpel en eco plus schoon. Bespaar tijd en geld door middel van het gebruik van JEMAKO.

https://www.jemako-shop.com/veenstra/

Schaafsma Schade

Schaafsma Schade is er voor het herstellen van schade aan caravans, campers of aanhangwagens. Daarnaast doen ze onderhoud, monteren van movers, aircosystemen, packkeuringen, remmentesten, vochtcontroles en aankoopkeuringen. 

www.schaafsma-schade.nl

Caravans

CampersCaravans.nl

CampersCaravans.nl is de site met het grootste kampeeraanbod van Nederland. Deze zeer gebruiksvriendelijke website met vele mogelijkheden toont het aanbod in campers en caravans van particulieren en bedrijven, zowel nieuw als gebruikt. 24/7 is het mogelijk om kampeeraanbod te vinden op de site. CampersCaravans.nl stuurt gerichte kopers naar u toe. 70% van de bezoekers is 45 jaar en ouder. De gemiddelde looptijd totdat een particuliere camper of caravan verkocht is op CampersCaravans.nl is 46 dagen.

Caravanclub Nederland

Caravanclub Nederland heeft als missie om zoveel mogelijk informatie te verzamelen maar ook om het centrale punt te zijn voor haar leden met betrekking tot kamperen. Er worden regelmatig leuke evenementen en uitjes georganiseerd.  

www.caravanclubnederland.nl

Kroon Campers & Caravans

Kroon Campers & Caravans BV heeft prachtige nieuwe en tweedehands campers voor je droomreis klaarstaan. Altijd een ruime voorraad campers in elke prijsklasse en tegen de scherpste inruilprijzen! 

www.krooncc.nl

Noord Caravans

Inkoop, verkoop en zelfs verhuur: Noord Caravans maakt vakanties betaalbaar! Het bedrijf heeft vele jaren ervaring en is een RDW erkend caravanbedrijf. Je vindt Noord Caravans in Scheemda, maar ook tijdens Camper Caravan Wereld in Assen.

www.noordcaravans.nl

Recreama Caravans Groningen

Recreama Caravans is al meer dan 40 jaar een begrip in Groningen en omstreken voor nieuwe en gebruikte caravans. Naast verkopen van caravans, doen zij ook aan inkoop van caravans. 

www.recreama.nl

Rico Recreatie

Rico Recreatie is al 27 jaar specialist op het gebied van schadeherstel, verkoop, verhuur, inkoop en onderhoud van caravans en campers. Ze zijn dealer van merken zoals LMC, Carado en Dethleffs campers.

www.ricorecreatie.nl

Stam Caravans & Campers

Stam Caravans & Campers is een gerenommeerd adres in Elburg voor caravans, campers en vouwwagens. In de showroom hebben zij nieuwe caravans, vouwwagen en voortenten. Maar ook altijd scherp geprijsde occasions: goedkope campers en caravans mét service en garantie. Voor periodieke keuringen, onderhoud en reparaties kun je vijf dagen in de week terecht in hun werkplaats. En natuurlijk zijn ze er voor extra services zoals inruil, inkoop, verkoopbemiddeling, aankoopkeuringen en hebben ze zelf een kampeershop. Stam is officieel dealer van Smitveld Vouwwagens, Isabella, Brand en Dorema voortenten en luifels.

www.stam-caravans.nl

Strating Caravans

Bij Strating Caravans vind je nieuwe en gebruikte caravans van onder andere Hobby en Bürstner. Ben jij op zoek naar een Hobby caravan en je wilt dit jaar nog op vakantie? Financiering van nieuwe caravans is ook mogelijk!

www.strating-caravans.nl

World Cars & Chalets

Nieuw op de beurs: World Cars & Chalets. Ontdek de mogelijkheden van een sta-caravan of charlet en bewonder het exemplaar dat ze meenemen naar de beurs. WC & C heeft een uitgebreid assortiment en kan zelfs uit voorraad leveren.

www.wcenc.nl

Vouwwagens

Vouwwagencentrum Noordbergum

Al meer dan 25 jaar de vouwwagenspecialist voor nieuwe én tweedehands vouwwagens. Vouwwagencentrum Noordbergum staat bekend als deskundig en betrouwbaar. Zo zijn ze dealer van veel verschillende vouwwagens, maar bijvoorbeeld ook minicaravans.

www.vouwwagencentrumnoordbergum.nl

Aanverwanten

Campodoor

Bij Campodoor vind je een ruim assortiment aan kampeerbenodigdheden voor tent, caravan en camper. De echte outdoorliefhebber vindt hier geheid de nodige uitrusting. Daarnaast neemt Campodoor dit jaar hun collectie daktenten mee naar de beurs.

www.campodoorshop.nl

Comi Marktproducten

De eigenaren van Comi marktproducten, Conny en Michel van Oort uit Apeldoorn, staan al meer dan 32 jaar op verschillende beurzen & markten door heel Nederland. Zij verkopen meerdere kwaliteitsproducten waaronder overzetzonnebrillen, schoonmaakartikelen en andere demonstratieartikelen.

www.marktprodukten.nl

Dagblad van het Noorden - Hot Networkz

Hot Networkz is in 2000 opgezet met Direct Sales en Fotomarketing als basis. Op Camper Caravan Wereld vertegenwoordigen zij Dagblad van het Noorden. Dé krant waar je al het nieuws uit Groningen en Drenthe vindt. 

hotnetworkz.nl

dvhn.nl

Evermes

Evermes uit Zaltbommel is een familiebedrijf en bestaat al meer dan 50 jaar. Ze zijn een groothandel in huishoudelijke apparaten, horeca apparatuur en wellnessproducten. De artikelen die zij aanbieden zijn: strand- of tuinkorven (cocoons), massagestoelen, infrarood warmtecabines of sauna's, expressomachines en espressokoffie.

www.evermes.nl

Fjalda

Fjalda specialiseert zich in gave, Noordse producten die zorgen voor plezier thuis en onderweg. Zo bestaat hun assortiment uit houten draadloze opladers, Bluetooth speaker, een alles-in-1-lamp voor binnen én buiten en nog heel veel meer. Ontdek het aanbod van Fjalda online of bewonder de producten tijdens Camper Caravan Wereld in het echt!

www.fjalda.nl

Hamamdoekengeluk en Full Figures

In 2013 maakte Ilona kennis met hoogwaardige kwaliteit Turks textiel en tegenwoordig leeft ze de dagdroom van toen. Twee keer per jaar stelt ze in het prachtige binnenland van Turkije een nieuwe collectie samen. Unieke items die echt specifiek voor hamamdoekengeluk gemaakt worden. Dat maakt het zo leuk, creëren en produceren met kwaliteit & exclusiviteit als uitgangspunt.

www.hamamdoekengeluk.nl

Kastdesign

Kastdesign bestaat sinds 1990 en richt zich sinds dien op maatwerkmeubelen. Toen der tijd nog met handgemaakte tekeningen, maar inmiddels met mooie 3D-tekenprogramma's. Ze hebben keuze uit verschillende soorten modellen, kleuren en materialen.

www.kastdesign.nl

Matras op Maat

Een primeurtje: een traagschuimmatras of oplegmatras dat koeler aanvoelt dan het traditionele traagschuim. Het Matras op Maat – Cool Traveler matras en oplegmatras hebben net als traagschuim een drukpuntverlagende eigenschap, maar door een gel toevoeging blijft deze koeler aanvoelen. Net als bij alle andere producten van Matras Op Maat is het ook mogelijk om het Cool Traveler matras en oplegmatras helemaal op maat te laten maken. Afwijkende maten, schuine kanten en ronde hoeken zijn geen enkel probleem.

www.matrasopmaat.eu

Milano's Accessoires

De prettige en elastische fit van de comfort- en trekkingbroeken van Fivestarpants zorgen ervoor dat je comfortabel op reis kan.

Slagerij Hofman

Kwaliteit en vakmanschap, maar ook gewoon een goed en lekker stuk vlees, daar staan de ‘Grunniger vleesluu’ van Slagerij Hofman voor. Ze zien het slagersvak dan ook als modern ambacht. Tijdens Camper Caravan Wereld proef je de beroemde Grunniger droge worst, in diverse smaken. 

www.slagerijhofman.nl

Stella Fietsen

Stella Fietsen is dé specialist voor e-bikes. Stella maakt jouw dag bijzonder en doet iets met je dag: je haalt er meer uit, je krijgt er energie van. Voor je werkdag. Je schooldag. Je oppasdag. Samen-heerlijk-er-op-uit-dag. Stella maakt met veel liefde en vakmanschap elke e-bike voor jou op maat. Hun belofte: altijd de nieuwste techniek, topkwaliteit en service met een lach. Zo haal je alles uit je e-bike!

www.stella.nl

Veilig Verkeer Nederland

Veilig Verkeer Nederland (VVN) is de maatschappelijke organisatie die – al meer dan 80 jaar – werkt aan verkeersveiligheid in Nederland. Iedereen is verkeersdeelnemer, iedereen heeft belang bij veilig verkeer. VVN streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen en organisaties te inspireren, te stimuleren en actief te betrekken bij verkeersveiligheid.

www.vvn.nl

Merken

Adria
Avento 
Benimar
Beyerland
Bürstner
Cabby 
Carado
Carthago
Chateau 
Chausson
Challenger
Clever 
Concorde 
Compass
Dethleffs
Dreamer Living Van 
Eriba 
Erstrusco
EuraMobil
Fendt 
Fiat
Ford
Forster 
Giottiline
Herocamper
Hobby
Home-Car
Hymer
Kabe
Karman
Kip  
Knaus
Kulba
Laika
LMC
Malibu
McLouis
Mercedes 
Mobillvetta
Possl
Rapido
Rimor
Sterckeman
Solifer
Sunlight 
Swift
T@b
Tabbert
Tec
Volkswagen
Weinsberg
Wilk
De genoemde merken komen allemaal vanuit het aanbod van de exposanten van Camper Caravan Wereld. Het kan dus voorkomen dat een merk die op deze pagina wordt genoemd niet op de beurs zelf aanwezig zal zijn.

Heb je een vraag?

Wij vernemen graag je vragen of opmerkingen. 
CONTACT

Adres

Expo Assen
De Haar 11
9405 TE Assen

Openingstijden

Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: 10.00 - 17.00 uur

Partners van 
Camper Caravan Wereld: