‘Camper is een heel makkelijk, mobiel huisje’ 

Dat er veel vraag is naar campers weet Ron Hazenberg, eigenaar van het gelijknamige bedrijf uit Scheemda, als geen ander. ,,Onze kracht is dat wij de showroom ondanks de schaarste nog heel goed vol kunnen houden.” 

Hazenberg weet dus al dat hij met een volledig gevulde stand naar de Camper Caravan Wereld in Assen komt. ,,Mensen hebben nog steeds het beeld dat in de tweede helft van het jaar de vraag naar campers afneemt. Dat is echt veranderd de afgelopen jaren. Een camper blijft een heel makkelijk mobiel huisje, waar je ook in het najaar en zelfs in de warmere winters die we tegenwoordig hebben, zo mee op pad kunt.” 

Gewoon gaan rijden 

,,Een lekker warm kacheltje, warm water, eventueel een schotel voor televisie: je hebt alles bij de hand. Je kunt gewoon gaan rijden. Camperplaatsen zijn tegenwoordig veelal het hele jaar geopend.” Hazenberg verwacht dat de vraag naar campers alleen maar toe zal nemen. En daarmee dus ook de schaarste. ,,Het is mooi dat er zoveel mensen een camper willen aanschaffen. Het is een fantastisch vervoersmiddel om er gewoon lekker op uit te trekken.” 

Klanten kopen bij Hazenberg de camper die ze ook daadwerkelijk van binnen en van buiten kunnen zien, voelen en beleven. ,, Wij leveren de camper binnen maximaal twee weken”, zegt Hazenberg.  

Hazenberg vindt het fijn dat er dit najaar weer beurzen zijn. Hij komt dan ook met veel plezier naar de Camper Caravan Wereld in Assen op 17-19 september. www.ronhazenberg.nl  

Heb je een vraag?

Wij vernemen graag je vragen of opmerkingen. 
CONTACT

Adres

Expo Assen
De Haar 11
9405 TE Assen

Openingstijden

Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: 10.00 - 17.00 uur

Partners van 
Camper Caravan Wereld: