Camper Caravan Wereld is 17-19 september terug in Expo Assen

Nooit eerder was de camper zo in trek als nu. Het afgelopen jaar ging de verkoop door het dak. In de slipstream van de camper schiet ook de vraag naar met name kleine caravans omhoog én is zelfs de vouwwagen dit jaar bezig aan een revival. Camper Caravan Wereld speelt volop in op de toegenomen vraag. De beurs opent van vrijdag 17 tot en met zondag 19 september haar deuren in de Expo Assen. De vierde editie van de beurs combineert zo’n 200 campers en caravans, zowel spiksplinternieuw als occasionmodel, met kampeerbenodigdheden en advies van specialisten.

Pal naast het TT Circuit is de Expo Assen met de komst vier jaar geleden van Camper Caravan Wereld eens per jaar hét epicentrum van de camper- en caravansector. Nergens anders is het aanbod zo groot als tijdens de driedaagse. Op ruim 15.000 m2 vloeroppervlakte combineert de beurs talloze mogelijkheden op het gebied van huur, koop of upgrade.

Het eerste uurtje

Camper Caravan Wereld bedient deze editie de vroege vogel, die graag de eerste keus wil uit het aanbod, op haar wenken. Tijdens de openingsdag opent de beurs speciaal voor de liefhebber een uur eerder. Kaarten voor ‘het eerste uurtje’ op 17 september zijn vanaf eind augustus via de website te verkrijgen. Reguliere kaarten worden vanaf dat moment ook online aangeboden.

Starttijden

Camper Caravan Wereld vraagt iedere bezoeker om online een starttijd te reserveren. Vervolgens mag de bezoeker zolang blijven als hij of zij maar wilt. Met het reserveren van starttijden met vooraf vastgestelde capaciteit spreidt de beurs de bezoekersstromen. Op de website staat een overzicht van de maatregelen die worden genomen naar aanleiding van de actuele covid-situatie.

Camper Caravan Wereld

Datum: 17, 18, 19 september 2021

Locatie: Expo Assen

Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur (op vrijdag: 9.00 – 17.00 uur)

Eerste uurtje-ticket: €10 (alleen online te verkrijgen)

Regulier ticket online: €8, regulier ticket kassa: €9

Heb je een vraag?

Wij vernemen graag je vragen of opmerkingen. 
CONTACT

Adres

Expo Assen
De Haar 11
9405 TE Assen

Openingstijden

Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: 10.00 - 17.00 uur

Partners van 
Camper Caravan Wereld: