Camper Caravan Wereld: groter dan ooit!

In 2018 organiseerden we voor het eerst de Camper Caravanshow. Overweldigd door het succes van de eerst editie heeft de tweede editie, een nieuwe naam gekregen en hebben we nog groter uitgepakt. Op 13, 14 en 15 september 2019 heeft de tweede editie van Camper Caravan Wereld plaats gevonden.

Camper Caravan Wereld is hét evenement in Noord-Nederland als het gaat om campers, caravans en alles wat met kamperen te maken heeft. Van 7.500 vierkante meter in 2018, is de beurs in 2019 uitgegroeid naar ruim 15.000 vierkante meter.

Na een bezoek aan Camper Caravan Wereld is de bezoeker weer volledig voorbereid op het camper/caravan seizoen. Kampeerfanaten kunnen weer op pad met de juiste middelen en informatie.

Tijdens het evenement is het mogelijk voor de bezoeker om huidige camper of caravan te vervangen en tips en tricks te krijgen voor de zoektocht naar dat ene geschikte model. Daarnaast is er de gelegenheid om alle informatie in te winnen die nodig is voor het huren van een voertuig voor de volgende vakantie.

Bovendien had Camper Caravan dit jaar de meest uiteenlopende kampeeractiviteiten. Zo kon je een kijkje nemen in de BiosCamp, heb je met je eigen mobiele woning door FOCWA Checkstraat kunnen rijden, was er een behendigheidsparcours, zijn er proeflessen aangeboden door VrouwRijdtCamper en heb je dit jaar gebruik kunnen maken van een heuse CCW mini camping. De kampeerbeleving was na een bezoek aan Camper Caravan Wereld compleet.

Door het diverse aanbod van nieuwe én gebruikte campers en caravans heb je als bezoeker de kans om voor een messcherpe prijs een model van een topmerk aan te schaffen. Kortom, op Camper Caravan Wereld vind je het allemaal onder één dak!

Heeft u een vraag?

Wij vernemen graag uw vragen of opmerkingen. 
CONTACT

Adres

Expo Assen
De Haar 11
9405 TE Assen

Openingstijden

Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: 10.00 - 17.00 uur