Bezoekinformatie

De informatie die op deze pagina wordt weergegeven is de bezoekersinformatie van Camper Caravan Wereld 2020 die op 18,19 en 20 september heeft plaatsgevonden. Zodra er meer bekend wordt gemaakt over de volgende editie van Camper Caravan Wereld wordt de website bijgewerkt. 

Online tickets & reserveren starttijden

Koop je kaarten voor Camper Caravan Wereld online via deze website, dit is de officiële ticketshop van Camper Caravan Wereld 2020. Voor een bezoek aan de beurs is het reserveren van een online ticket met een startijd noodzakelijk. Dit geldt voor iedereen, ook voor bezoekers met een relatie- of vrijkaart. 

Het is beperkt mogelijk om kaarten aan de kassa te kopen. Dit is alleen mogelijk als de maximaal vastgestelde capaciteit per blok dit toelaat. Het is daarom sterk aan te raden om vooraf een ticket online aan te schaffen.

Met je starttijd wandel je tot 15 minuten na het tijdstip naar binnen. Houd je ticket bij de hand en zet de helderheid van het beeldscherm zo hoog mogelijk. Eenmaal binnen mag je zolang blijven als je wilt. Lees voordat je vertrekt de gezondheidsrichtlijnen goed door.

Tickets & prijzen

Ticket: €6,50 per persoon. 
Kinderen tot 12 jaar gratis. Voor kinderen is (online) reserveren niet noodzakelijk.

Pinnen & contant geld

Aan de kassa van het evenement kunnen entreetickets alleen met de pin betaald worden. De organisatie neemt geen contant geld aan. Het is niet mogelijk om bij de kassa contant geld bij te pinnen.

Locatie

Camper Caravan Wereld vindt plaats in de Expo Assen (voormalige TT-Hall). 
Het adres is: 
Expo Assen
De Haar 11 
9405 TE Assen.

In de camper of caravan

In principe geldt dat er één huishouden tegelijkertijd in de camper of caravan mag rondkijken. Dus neem vooral een kijkje in een camper of caravan tijdens het evenement, maar overleg eerst met de exposant of dit mag. 

Covid 19-maatregelen

Bezoekers worden gespreid toegelaten tot het evenement waarbij Camper Caravan Wereld een vastgestelde maximumcapaciteit hanteert. Op het evenement worden de RIVM-richtlijnen strikt in acht genomen. Hygiëne, veilige en ruime looproutes met een gescheiden in- en uitgang, ruime toilet- en terrascapaciteit, en 1,5 meter afstand zijn hierbij leidende principes.

Lees voordat je vertrekt de gezondheidsrichtlijnen goed door.

Parkeren

Naast de Expo Assen is er voldoende parkeergelegenheid en je kunt er gratis parkeren met je auto, caravan of camper!

Handig om te weten

- De Expo Assen is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
- Je trouwe viervoeters zijn meer dan welkom, zolang ze aangelijnd zijn.

Beeldmateriaal

Op het terrein worden beeld- en geluidsopnames gemaakt. Aanwezigen stemmen in met de openbaarmaking hiervan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De huisfotograaf, de filmspecialist, exposanten en bezoekers: er zijn allerlei mensen die tijdens het evenement foto’s en filmpjes maken. Het kan dus zijn dat je als bezoeker (on)bewust op de foto gezet wordt. Je gaat hiermee akkoord als je het evenement bezoekt. Het foto- en videomateriaal mag door de organisatie en derden vrij gebruikt en gepubliceerd worden. De organisatie kan op geen enkele wijze een vergoeding geven aan de personen die op de foto of film staan. Zie je jezelf staan en ben je niet blij met de foto? Neem dan even contact met ons op.

Huisregels

* Op en rond het evenemententerrein ben je verplicht de aanwijzingen te volgen van de organisatie en haar medewerkers;
* De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de producten van haar deelnemers;
* De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of enige vorm van schade aan eigendommen en/of gekochte goederen van de bezoekers;
* Het is verboden te roken in het gebouw;
* Het is verboden voor bezoekers jonger dan 18 jaar alcoholische dranken te kopen, aan te nemen of te nuttigen;
* Op gebieden buiten het evenemententerrein geldt betreden op eigen risico;
* De organisatie behoudt zich het recht voor om jassen en tassen te controleren;
* Het is verboden op en rond het terrein folders, flyers of andere zaken te verspreiden en/of interviews/ enquêtes af te nemen zonder toestemming van de organisatie;
* In situaties waarin de huisregels niet voorzien, beslist de organisatie.

Heb je een vraag?

Wij vernemen graag je vragen of opmerkingen. 
CONTACT

Adres

Expo Assen
De Haar 11
9405 TE Assen

Openingstijden

Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: 10.00 - 17.00 uur

Partners

Partners van 
Camper Caravan Wereld: