Gevoel van ultieme vrijheid

Stel je voor: je reist door de mooiste natuurgebieden van Amerika of Canada. Het is vroeg in de ochtend. De zon komt net op en je hoort de vogels fluiten. Als je naar buiten kijkt zie je een wuivend groen bladerdak en ruik je de geur van… Je staat op en rekt je uit en loopt door de deur van je camper naar buiten. Op een klein vuurtje maak je je eigen koffie en bak je je eigen brood als een echte cowboy drink je je koffie en eet je je brood en geniet van het fantastische uitzicht, heerlijk helemaal weg op reis door Canada of Amerika. Houd jij er van om te koken terwijl je de vlammen hoort knetteren en de warmte op je gezicht voelt? Het gevoel van ultieme vrijheid omdat je zelf je maaltijd op open vuur bereid?

Kom tijdens Camper Caravan Wereld gezellig langs in de stand van Approved by Danielle en De Vuurmeester. Danielle runt sinds 5 jaar haar reisbureau Approved by Danielle vertelt je alles over reizen met een camper of huurauto in Canada en Amerika. De routes die jij rijdt zijn op maat gemaakt. Dus of je nu van Calgery naar Vancouver reist om de natuur te beleven zoals natuur bedoeld is of je wilt je vergapen bij het uitzicht van de Grand Canyon om daarna de dobbelstenen wil laten rollen in Las Vegas. De reizen zijn zowel geschikt voor stellen als gezinnen. Iedereen krijgt de camper die bij hem of haar past. De vuurmeester legt je alles uit over koken op vuur. Je kan zelfs een van zijn op vuur gemaakte gerechten proeven. Hij vertelt je alles over het op vuur koken en geeft een aantal recepten prijs die je thuis zelf uit kunt proberen.

Wanneer je na een bezoek aan de stand meer willen weten over Canada, Amerika en het koken op vuur kom dan naar het evenement op 15 november in Kropswolde. Tijdens deze avond kun je een workshop op vuur koken volgen. Danielle zal je tijdens deze avond alles over rondreizen door Amerika en Canada vertellen. In de stand kun je hier meer informatie over krijgen.

Mocht je persoonlijk contact met ze op willen nemen, dan kan dat via:
Danielle Werner: www.approvedbydanielle.nl of 06 465 94 689
Christiaan Boomker: www.devuurmeester.nl of 06 215 06 871

Heeft u een vraag?

Wij vernemen graag uw vragen of opmerkingen. 
CONTACT

Adres

Expo Assen
De Haar 11
9405 TE Assen

Openingstijden

Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: 10.00 - 17.00 uur